Dames SV Zeeburg verliezen opnieuw

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft ook de tweede competitiewedstrijd verloren. De ploeg werd in Leeuwarden geklopt door Cometas: 28-20.

SV Zeeburg is de competitie teleurstellend gestart. De eerste wedstrijd werd voor eigen publiek met 12-16 verloren van US. SV Zeeburg speelde toen sterk, maar verzuimde de kansen te benutten. De nederlaag tegen Cometas was een nieuwe streep door de rekening.

De dames van SV Zeeburg wisten dat er in Leeuwarden een pittig duel wachtte. De dames uit Diemen hadden in de week voor de wedstrijd goed getraind en begonnen vol energie aan de wedstrijd. De eerste twintig minuten ging de wedstrijd gelijk op en was het duel enorm spannend. De verdediging van SV Zeeburg was sterk en hield de dames van Cometas tegen.

De speelsters van SV Zeeburg hadden echter moeite om het doel te vinden. In de laatste tien minuten voor rust wist de thuisclub een kleine voorsprong te nemen.

In de tweede helft werd er om de winst gevochten. De dames van SV Zeeburg streden tot het einde, maar konden niet voorkomen dat er met 28-20 werd verloren.

SV Zeeburg speelt op zaterdag 12 oktober een uitwedstrijd tegen Vido. De wedstrijd in Purmerend begint om 21.00 uur. Vido heeft de eerste twee competitieduels gewonnen en heeft daardoor vier punten. De ploeg uit Purmerend deelt de koppositie in de hoofdklasse E.

Teams van De Meeuwen spelen thuis

DIEMEN De teams van De Meeuwen hebben wisselende resultaten geboekt.

Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen ZPC Woerden met 14-8 verloren. De dames wonnen hun uitwedstrijd tegen ZV De Zaen afgetekend: 3-7.

Beide teams spelen op zaterdag een thuiswedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran. De dames ontvangen Aquarijn. De wedstrijd begint om 18.45 uur. De heren spelen eveneens tegen Aquarijn. Die wedstrijd start om 19.35 uur.