Afbeelding
Foto:

Sanne Winchester

Aanvoerster van eerste damesteam van De Meeuwen, woont 18 jaar in Diemen

Vertel eens over jouw activiteiten bij De Meeuwen.
"Ik deed vroeger aan synchroonzwemmen en sinds 12 jaar speel ik waterpolo bij De Meeuwen. Ik heb beide sporten een aantal jaren gecombineerd. Ik ben keeper en sinds een jaar zes, zeven aanvoerster. Waterpolo is een gevarieerde en uitdagende sport. Wij hebben een heel leuk team en doen als team vaak samen dingen. Na afloop van trainingen en wedstrijden drinken wij altijd iets in Het Wapen van Diemen.

Wat doe je voor werk?
"Ik ben gezondheidszorgpsycholoog. Ik werk als zzp'er voor instellingen en bedrijven. Het is heel leuk werk."

Wat zijn jouw hobby's?
"Uiteraard waterpolo. Ik ben ook vrijwilliger bij Scouting Oost 1 en ik speel graag gitaar."

Heb je favoriete artiesten?
"Ik houd van veel soorten muziek. Maar tot mijn favoriete artiesten behoren The Artic Monkeys, John Mayer, Lana Del Rey en Jason Mraz."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Griekenland. Daar zijn wij een keer of vijf, zes geweest. Wij zijn van plan om binnen niet al te lange tijd naar Afrika en Bali te gaan."

Wat is jouw favoriete winkel?
"De Alexander Hoeve in winkelcentrum Diemerplein. Die winkel is van mijn man Dave. Soms werk ik op vrijdag en zaterdag in de zaak. In de periode rond kerst zal ik vaker meehelpen, want er is veel interesse voor kerstpakketten van De Alexander Hoeve."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik zou het leuk vinden als er meer winkels in winkelcentrum Diemerplein komen, bijvoorbeeld een H&M. Het winkelcentrum wordt steeds gezelliger, maar bruist nog niet."