SV Diemen klopt PVC.
SV Diemen klopt PVC. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen wint van PVC: 4-0

DIEMEN Het eerste zondagteam van SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen PVC met 4-0 gewonnen. De ploeg van trainer Mark Steur leidde bij rust met 1-0.

Wouter Holthuizen zette SV Diemen in de eerste helft op voorsprong: 1-0. In de tweede helft bepaalden Jesse Ringelberg, Sharinda Jagroep en Anthony Dean de eindstand op 4-0.

Koppositie

SV Diemen won vorige week met 2-4 van UVV en heeft na twee duels zes punten. De ploeg deelt de koppositie in de derde klasse C met Sporting Martinus en Nieuw West United.

Sporting Martinus heeft het beste doelsaldo (9-2), daarna volgt SV Diemen (8-2). Nieuw West United heeft een doelsaldo van 7-2.

SV Diemen speelt op zondag 6 oktober een uitwedstrijd tegen Vreeswijk in Nieuwegein. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Vreeswijk heeft na twee duels drie punten.