Paaldansshows in Theater de Omval

DIEMEN Een kleine honderd paaldanseressen en aerialists van de Pole Dance Factory Amsterdam geven op zondag 13 oktober twee optredens in Theater de Omval.

De PDFA Shownight is een show vol waanzinnige acts in paaldansen, aerial hoop, aerial silks en twerk. De eerste show start om 16.00 uur, de tweede show om 19.00 uur. Kaarten kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.pdfamsterdam.com en bij beide locaties van PDFA. Als er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen die op zondag 13 oktober voor aanvang van de shows aan de zaal worden gekocht. De kaarten kosten dan 22,50 euro. In het verleden hebben de paaldanseressen van de Pole Dance Factory diverse keren in Theater de Omval opgetreden. De zaal was vorig jaar uitverkocht en de reacties van het publiek waren enthousiast.


Knuffeldag op kinder-boerderij

DIEMEN De Kinderboerderij Diemen houdt op zondag 6 oktober de jaarlijkse kistkeuring en knuffeldag. Het evenement duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

ORNIS keurt vanaf 11.00 uur konijnen en duiven. De keurmeesters beantwoorden graag vragen van de bezoekers. Vanaf 12.00 uur kunnen kinderen lekker springen op het luchtkussen, zich mooi laten schminken en een ritje op de pony maken. Er is ook een mogelijkheid om de dieren te voederen. De vrijwilligers van de kinderboerderij hopen dat er veel kinderen zondag met hun ouders en/of grootouders een bezoek brengen.


Winkel van Sinkel zaterdag open

DIEMEN De Winkel van Sinkel in zorgcentrum Berkenstede is zaterdag 5 oktober geopend van 13.00 tot 15.30 uur.

De Winkel van Sinkel besteedt de opbrengst van de verkoop van artikelen aan leuke activiteiten voor de bewoners van Berkenstede. De bewoners gaan binnenkort bijvoorbeeld op kroegentocht naar Café Mell op de Hartveldseweg.