Afbeelding

Corrina Hibbel

Vrijwilligster bij de Zonnebloem Diemen, woont sinds 1985 in Diemen

Wat doe je bij de Zonnebloem?
"Ik ben daar nu vier jaar vrijwilligster. Ik breng om de 14 dagen een huisbezoek aan iemand die daar prijs op stelt. Dat duurt een uur tot anderhalf uur. De Zonnebloem is overigens op zoek naar vrijwilligers die ook bij mensen op bezoek willen gaan. Dat kost echt niet veel tijd. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij de scootmobielclub van Stichting Welzijn Diemen. Ik fiets mee en regel het verkeer."

Wat zijn jouw hobby's?
"Lezen, koken, knutselen en sporten. Ik sport bij Basic-Fit in Diemen.

Ben je bij het Diemer Festijn geweest?
"Ja, ik ben woensdagavond bij het concert van André Hazes geweest, vrijdag op de kermis en zaterdag stond ik met de Zonnebloem op de kramenmarkt. Ik heb veel waardering voor het werk van de Diemer Festijn Crew en de mensen van de beveiliging. Er gebeurt vrijwel nooit iets vervelends."

Heb je een favoriete winkel?
"Ik kom graag in winkelcentrum Diemerplein. Ik vind het een mooi en gezellig winkelcentrum. Ik hoop zo veel mogelijk artikelen in Diemen. Ik hoop wel dat er in de winkelpanden die nu leegstaan snel nieuwe winkels komen."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Wij hebben een caravan in Voorthuizen in Gelderland. Daar gaan wij vaak heen."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik zeg liever wat er al goed gaat in Diemen: er zijn hier veel voorzieningen en activiteiten die de mensen in Diemen met elkaar verbinden. Dan denk ik onder andere aan sportverenigingen, het Huis van de Buurt, activiteiten van de Zonnebloem, de scootmobielclub en de Historische Kring Diemen. Daarom Diemen dus."