SV Diemen wint opnieuw bekerduel

DIEMEN SV Diemen heeft ook het tweede bekerduel gewonnen. De ploeg van trainer Mark Steur won zondag voor eigen publiek met 5-0 van Waterwijk. Bij rust leidde SVV Diemen met 1-0.

SV Diemen, dat uitkomt in de derde klasse, was veel sterker dan de ploeg uit Almere, die uitkomt in de vierde klasse. SV Diemen kwam in de eerste helft op voorsprong door een treffer van aanvaller Rowen Buis.

Na de hervatting liep SV Diemen uit naar 5-0. De doelpunten werden gemaakt door Anthony Dean (2x) en Magdy Ibrahim (2x).

Uitstekende prestaties

SV Diemen presteert uitstekend in het bekertoernooi. Vorige week werd de uitwedstrijd tegen vijfdeklasser Forza Almere met maar liefst 0-13 gewonnen.

Zondag speelt SV Diemen het derde en laatste bekerduel. De ploeg speelt dan thuis tegen GeuzenMiddenmeer uit Amsterdam-Oost. Die ploeg komt uit in de vierde klasse. Het bekerduel is een derby.

De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.