SV Diemen klopt Forza Almere: 13-0

DIEMEN Het eerste zondagteam van SV Diemen heeft het eerste bekerduel overtuigend gewonnen. De ploeg van trainer Mark Steur won in Almere met maar liefst 0-13 van vijfdeklasser Forza Almere.

SV Diemen toonde zich in Almere veel sterker dan de thuisclub. De bezoekers uit Diemen leidden bij rust met 0-6 en maakte na de hervatting nog eens zeven treffers: 0-13.

SV Diemen, dat ook dit seizoen uitkomt in de derde klasse C, is de grote favoriet in de bekerpoule. De ploeg speelt nog twee bekerduels. Op zondag 8 september ontvangt de club Waterwijk uit Almere. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. Waterwijk komt uit in de vierde klasse.

SV Diemen speelt op zondag 15 september opnieuw een thuisduel. De ploeg van trainer Steur ontvangt dan GeuzenMiddenmeer uit Amsterdam-Oost, een ploeg die eveneens uitkomt in de vierde klasse. Die wedstrijd begint ook om 14.30 uur.

De bekerduels maken deel uit van de voorbereiding op de competitie 2019-2020. De competitie begint op 22 september. SV Diemen gaat dan op bezoek bij UVV in Utrecht.