Afbeelding
Foto:

Jordy van Rookhuizen


DJ Smokehouse, woont 29 jaar in Diemen

Wat doe je als DJ Smokehouse?
"Ik treed op als discjockey. Ik treed elke vrijdagavond op in Café 't Pandje. Ik maak er dan een feest van. Ik heb ook opgetreden in LateRR tijdens de Smashing Saturday van volleybalvereniging Smashing '72 en bij korfbalclub DKV Victoria in Diemen. Verder doe ik ook regelmatig klussen voor de brandweerkazerne Diemen en ben ik door eenieder in te huren. Tijdens het Diemer Festijn draai ik op woensdag, donderdag en vrijdag in Café 't Pandje."

Wie zijn jouw favoriete artiesten?
"René Froger is vanaf mijn geboorte al mijn grote idool (dankzij mijn moeder), en daardoor ben ik ook een fan van de Toppers. Sinds een jaar of vier ben ik ook fan van Tino Martin. Daarnaast houd ik van Engelstalige artiesten als Robbie Williams en Queen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik vind het leuk om te gamen, op stap te gaan met vrienden/familie en ik ben een groot voetballiefhebber. Ik ben al van jongs af aan supporter van Ajax. Dat is de invloed van mijn ouders, vooral van mijn vader. Ik volg ook het voetbal in Engeland en Spanje. Ik ben voor Barcelona en Liverpool. Daarnaast volg ik tijdens grote toernooien ook het zwemmen en schaatsen."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Curaçao. Ik ben daar twee keer geweest. De mentaliteit staat mij aan. Het is daar relaxed, niet zo gehaast als hier."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik zou graag meer groen zien in de bebouwde kom. Ik woon vlak bij het Nelson Mandelapark. Dat is een mooi park. Ik ga regelmatig wandelen in het Diemerbos. Maar als het mij ligt zou ik graag meer groen in Diemen willen zien. Maar ik begrijp dat dat moeilijk is om te realiseren."