Tandarts-praktijk Diemen-Zuid verhuist

DIEMEN Tandartspraktijk Diemen-Zuid verhuist in oktober naar OurCampus in Diemen-Zuid. Het nieuwe adres wordt Dalsteindreef 3001. Dit is het pand waar in het verleden Grand Café Berlin was gevestigd.

Tandartspraktijk Diemen-Zuid is al ruim 35 jaar gevestigd in het pand aan Kruidenhof 3 in winkelcentrum Kruidenhof. De tandartspraktijk moet het huidige pand echter verlaten. De praktijk is eigendom van tandarts Rob Nolte, die er sinds het begin werkt. De andere tandarts in de praktijk is Chris Ek. Röttger Dentale Technologie TTL, het tandheelkundig laboratorium van Peter Röttger, is eveneens in het pand gevestigd en verhuist mee naar de nieuwe locatie.

Verbouwing

Vorige week is de verbouwing van de nieuwe praktijk op OurCampus gestart. Tandartspraktijk Diemen-Zuid sluit eind september de deuren aan Kruidenhof 3. Er wordt dan begonnen met de verhuizing. De nieuwe praktijk opent naar verwachting half oktober de deuren. Tandartspraktijk Diemen-Zuid heeft plaats voor nieuwe patiënten: https://tandartspraktijkdiemenzuid.tandartsennet.nl/.


GVB: zondag einde zomer-dienstregeling

DIEMEN Het openbaar vervoer van het GVB rijdt vanaf zondag 25 augustus weer volgens de normale dienstregeling. Dit betekent het einde van de zomerdienstregeling.

Zomervakantie

Het openbaar vervoer heeft de afgelopen periode volgens de zomerdienstregeling gereden. Dit in verband met de zomervakantie. Veel mensen zijn inmiddels teruggekeerd van vakantie. Daarnaast beginnen de basisscholen maandag weer.

Vanaf zondag 25 augustus rijden alle trams, bussen en metro's - ook in de ochtend- en avondspits - weer op volle sterkte. Voor inwoners van Diemen is dit met name van toepassing op tram 19, bus 44, bus 66 en metro 53.

De vertrektijden van het openbaar vervoer zijn te vinden op de website www.gvb.nl.