TIW-Survivors pakt winst

DIEMEN Het eerste herenteam van TIW-Survivors heeft de laatste wedstrijd voor de zomerstop gewonnen. De honkballers uit Diemen wonnen met 9-8 van Amsterdam North Stars.

TIW-Survivors wist de overwinning pas in de verlenging veilig te stellen. Noah Rebel sloeg in de 10e slagbeurt het winnende punt binnen met een venijnige honkslag. Met een goedgeplaatste bal zorgde hij ervoor dat Amsterdam North Stars niets meer kon doen. Het team rende op hem af, en zoals het in het honkbal gaat, werd de jerrycan met water leeggegooid over degene die het winnende punt binnenslaat. Er was genoeg actie op de honken tijdens de wedstrijd. TIW-Survivors sloeg namelijk 15 honkslagen en Amsterdam North Stars sloeg er 13.

Teamprestatie

De laatste overwinning voor de zomerstop was een teamprestatie. Iedereen droeg zijn steentje bij, maar vooral Noah Rebel liet in zijn laatste slagbeurt zien dat hij onder druk kan presteren. Er wordt zaterdag nog een thematoernooi gehouden bij TIW-Survivors. Dit jaar is het thema 'In Space'. Het toernooi begint om 12.00 uur. Op zaterdag 24 augustus wordt de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen HCAW in Bussum.