Veel belangstelling voor jeugdtoernooi.
Veel belangstelling voor jeugdtoernooi. Foto: TIW-Survivors.

Jeugdtoernooi TIW-Survivors geslaagd

DIEMEN Honk- en softbalvereniging TIW-Survivors heeft vorige week donderdag het Willem Schreuders-jeugdtoernooi gehouden. Maar liefst 14 teams streden in verschillende leeftijdsklassen tegen elkaar.

Het toernooi werd geopend door clubicoon Willem Schreuders. "Willem is samen met de rest van de vrijwilligers ontzettend belangrijk voor onze club. Zij hebben er onder andere voor gezorgd dat er sinds kort een slagtunnel met werpmachine staat, waar dankbaar gebruik van wordt gemaakt", aldus Gregor Rossen, voorzitter van TIW-Survivors.

Het was een gezellige en sportieve dag, die ook op een waterig zonnetje kon rekenen. Diemo, de kindermascotte van Daarom Diemen, bracht een bezoek aan het toernooi. "Ik heb gevraagd hoe oud Diemo is, want de jongste leden betalen dit jaar geen contributie", aldus de voorzitter. Hij geeft aan dat er steeds meer animo voor de vereniging is van buurtbewoners. "Wij hebben in samenwerking met De Kersenboom meegedaan aan de Koningspelen en waren ook aanwezig tijdens het Loswalfestival. Dit heeft een aantal nieuwe leden opgeleverd."

De jeugd van TIW-Survivors traint elke woensdag om 17.00 uur op de accommodatie op Sportpark De Diemen. Voor meer informatie: www.tiw-survivors.nl.

Heren 1

Het eerste herenteam van TIW-Survivors won zondag in Heiloo de uitwedstrijd tegen Double Stars met 4-20. TIW-Survivors, dat een week eerder voor eigen publiek met 18-8 won van DVH, heeft zich hersteld van de zwakke openingsfase in de competitie. De ploeg uit Diemen staat op de vijfde plaats van de ranglijst. TIW-Survivors komt komende weekeinde niet in actie. De ploeg speelt op zondag 16 juni een thuisduel tegen Quick Amsterdam. De wedstrijd op Sportpark De Diemen start om 14.30 uur.