Er zijn veel artikelen te koop.
Er zijn veel artikelen te koop.

Bewoners Sniep houden zondag grote Sniep Garage Sale

DIEMEN In nieuwbouwwijk Plantage de Sniep wordt op zondag 2 juni de Sniep Garage Sale gehouden. Het evenement duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Zestig bewoners van Plantage de Sniep (aan beide kanten van de Muiderstraatweg) verkopen die dag vanuit hun garage of voor- of achtertuin spullen die zij niet langer nodig hebben, maar niet willen weggooien.

Tweede leven

Sandra Groot organiseert de Sniep Garage Sale. Zij woont al 2,5 jaar in Plantage de Sniep. "In deze wijk wonen veel jonge gezinnen. En jonge gezinnen hebben vaak spullen over. Kinderen groeien bijvoorbeeld snel uit hun kleding en raken uitgekeken op bepaald speelgoed. Het is zonde om die spullen weg te gooien. De Sniep Garage Sale zorgt ervoor dat mensen hun overbodige spullen niet weggooien en dat die spullen naar een nieuwe eigenaar gaan en dus een tweede leven krijgen. Daarnaast is de Sniep Garage Sale een leuke manier om nieuwe mensen in de buurt te leren kennen." Er zijn onder meer speelgoed, boeken, hobbyartikelen, kleding, baby- en kinderartikelen en eigengemaakte producten te koop.

Deelnemerslijst

De adressen van de bewoners die deelnemen aan de Sniep Garage Sale zijn te herkennen aan een deelnemersposter, vlaggetjes en ballonnen aan de woning. De plattegrond en deelnemerslijst is te vinden op het Facebookevent Sniep Garage Sale.

Vanwege de beperkte parkeerruimte adviseert de organisatie bezoekers lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer te komen. Mensen die toch met de auto komen kunnen die langs de Keulse Vaart of op de parkeerterreinen aan de Prins Bernhardlaan of Sportlaan parkeren.