Afbeelding
Foto:

Mandy Driessen

Mede-eigenaar van The Little Pancake Shop
Woont sinds 2001 in Diemen

Vertel eens over the Little Pancake Shop.
"The Little Pancake Shop is een mobiele poffertjeskraam. Op Koningsdag 2015 zijn Miriam Kok en ik voor de lol begonnen op het Diemerplein. Dit vonden wij zo ontzettend leuk dat wij samen The Little Pancake Shop zijn gestart. Op 5 mei waren wij bij de Vrijheidsmaaltijd en op zondag 19 mei tijdens de Veiligheidsdag van het Loswalfestival en zondag 2 juni tijdens de tweede dag van Smakelijk Diemen zijn wij er ook. Het vaakst worden wij gevraagd voor feestjes en borrels. Ook houden wij poffertjesproeverijen met verschillende smaken poffertjes, van hartig tot zoet."

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik werk met veel plezier bij Koninklijke Saan in Diemen als commercieel medewerker binnendienst. "

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik doe aan pilates en loop één keer per week hard. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met het gezin. Mijn man en ik hebben twee zonen: een van elf jaar en een van bijna acht jaar."

Heb je een favoriete winkel?
"Ik vind de Hema een prettige zaak. Daar kun je veel vinden. Ik vind het wel jammer dat de Hema in Diemen geen taart en gebak verkoopt."

Heb je tijd om uit te gaan?
"Wij gaan niet vaak uit. Af en toe gaan we een borrel drinken bij 't Pandje of Cheers."

Hoe vind je Diemen voor kinderen?
"Prima. Wij wonen op de Diemerkade en daar is veel ruimte om buiten te spelen voor de kinderen. Onze zonen gingen in het verleden vaak naar het Van Markenplantsoen."

Wat kan er beter?
"Het zou leuk zijn als er op het Van Markenplantsoen een evenement voor tieners komt. Ik denk dat daar behoefte aan is."