Afbeelding
Foto:

Yolanda Rosbag

Natuur- en wandelcoach,
woont 6 jaar in Diemen

Wat doe je?
"Ik heb een eigen bedrijf: NatuurPlus Coaching. Ik ben natuur- en wandelcoach. Ik begeleid mensen in de natuur die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, vaak vanuit het vastlopen in een werk- of privésituatie. Aan het eind van een coachtraject hebben mensen heldere doelen, handvatten en inspiratie om de verandering naar hun verlangen in gang te zetten. Ook bied ik team- en afdelingscoaching voor bedrijven aan. Voor meer informatie zie www.natuurpluscoaching.nl."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik houd van in de natuur zijn, lekker eten en drinken, luisteren naar muziek, dansen en vrijwilligerswerk doen bij Berkenstede. Via Diemenvoorelkaar kwam ik het project Erop uit tegen, nu ga ik regelmatig met een bewoonster naar buiten, dat vinden we beiden erg fijn."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Ik houd van passievolle muziek: Spaanse flamenco en Portugese fado. Wij zijn laatst naar een concert van Cristina Branco geweest, haar stem raakt je in je ziel. Ook vind ik Zuid-Amerikaanse muziek heerlijk, dan kan ik echt niet stil blijven zitten."

Waar ga je uit?
"Als wij uitgaan is dat meestal in Amsterdam. Wij gaan graag naar een goed restaurant."

Jouw favoriete plek?
"Wij wonen in Ruimzicht-West in het centrum. Mijn favoriete plek ligt in de buurt van onze woning: het stuk natuur bij De Blauwe Olifant. Veel groen, eilandjes en er broeden momenteel zwanen, een heerlijke plek om tot rust te komen."

Wat kan er beter in Diemen?
"Het Diemerbos aantrekkelijker voor natuurliefhebbers maken met meer diversiteit aan flora en fauna."