De leden van Theatergroep Diemen.
De leden van Theatergroep Diemen.

Theatergroep Diemen speelt voorstelling 'Inclusief ontbijt'

DIEMEN Theatergroep Diemen speelt op zaterdagavond 18 mei en zondagmiddag 19 mei in Theater de Omval de tragikomedie 'Inclusief ontbijt'. De voorstelling op zaterdag 18 mei begint om 20.00 uur, de voorstelling op zondag 19 mei om 14.00 uur.

'Inclusief ontbijt' is geschreven door Karin de Rooy en Martin Hessing. Martin Pardavi is de regisseur.

Het stuk speelt zich af in een hotel. Na een feestelijk verblijf zitten de laatste dagen van de gasten erop. Nu het uitchecken langzaam op gang komt, komen de hotelgasten nog een keer samen in het restaurant van het hotel. Het ongenoegen dat zij de laatste dagen voor zich hebben gehouden, komt nu tot uitbarsting. Wat vinden ze van elkaar? En wie is de schuldige? Uiteenlopende personages bespreken herkenbare situaties die zij zich nog lang zullen herinneren.

De leden van Theatergroep Diemen die de voorstelling 'Inclusief ontbijt' spelen zijn: Anne-Marie de Jong, Betty Verkaik, Dieneke Swier, Dinique van Halm, Natalie Vales, Phyllis Buijsman, Tini Knox, Toos Pijlman, Edgar Buijsman, Bruno La Rooy, Roy Horich en Ton Veen.

Theatergroep Diemen is in 2001 opgericht door Erik Damman. De leden repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur onder leiding van een gediplomeerde regisseur in De Schakel. Elk voorjaar worden er twee voorstellingen gegeven in Theater de Omval en in het najaar is er een Eenakteravond. De Eenakteravond vindt dit jaar plaats op 9 november in Theater de Omval.

Kaarten kosten € 12,50 per stuk en kunnen worden gereserveerd via www.theatergroepdiemen.nl.