TIW-Survivors hield lang stand.
TIW-Survivors hield lang stand.

TIW-Survivors verliest van HCAW 4: 9-12

DIEMEN Het eerste herenhonkbalteam van TIW-Survivors heeft de thuiswedstrijd tegen HCAW 4 met 9-12 verloren.

HCAW 4 begon goed en scoorde in de eerste slagbeurt. Toby Hahn sloeg een twee-honkslag waardoor er drie man over de thuisplaat konden komen (3 punten). In de volgende slagbeurten breidde HCAW 4 de voorsprong uit.

TIW-Survivors kwam in de vijfde slagbeurt terug in de wedstrijd. HCAW 4 leidde op dat moment met 2-9. Nick Hey sloeg de laatste en enige honkslag in deze slagbeurt, waardoor er twee punten konden worden gescoord. Dit bracht de stand na vijf gespeelde innings op 9-9. Seb Franke, Allynson Hodge, Maurice Rebel, Yoeri de Jong en Nicky Hey droegen allemaal bij in deze inning.

TIW-Survivors bleef tot het einde in de wedstrijd. Bij aanvang van de zevende slagbeurt was de stand 9-9. HCAW 4 slaagde erin om de wedstrijd af te maken in de 7de en 9de slagbeurt tot 12-9.

Werper Timothy Mann van HCAW 4 kreeg vier honkslagen en drie punten tegen in meer dan drie gegooide slagbeurten van TIW-Survivors. Werper Jeffrey de Jong van TIW-Survivors kreeg zes honkslagen en vier punten tegen in meer dan zes gegooide slagbeurten van HCAW 4. Daarnaast gooide hij negen keer 3-slag.

Wytze Veenstra startte het duel als werper van TIW-Survivors. Hij gooide in iets meer dan 2 slagbeurten tegen van HCAW 4, waarin er acht punten op zes honkslagen werden gescoord. Hij gooide twee keer 3-slag. Jesus Flores sloeg 2 honkslagen uit zijn 5 slagbeurten deze wedstrijd.

TIW-Survivors gaat zondag op bezoek bij Flying Petrels. De wedstrijd in Purmerend begint om 14.30 uur. De honkballers uit Diemen mikken op een overwinning.