The Singing Kids in winkelcentrum Diemerplein

DIEMEN Winkeliersvereniging Diemerplein organiseert op zaterdag 25 mei een grote zangwedstrijd voor kinderen van 5 tot 15 jaar uit Diemen en omgeving: The Singing Kids Diemerplein. Het evenement duurt van 12.00 tot 16.30 uur.

Deelnemers kunnen zich voor vrijdag 10 mei inschrijven. In de winkels van winkelcentrum Diemerplein kunnen deelnameformulieren worden opgehaald. Die formulieren kunnen worden ingevuld en vervolgens voor 10 mei worden ingeleverd. bij Kellebelle Kids of Brasserie Drusius in winkelcentrum Diemerplein.

De organisatie van The Singing Kids Diemerplein neemt daarna contact op met de kinderen die zich hebben ingeschreven om de details van hun optreden door te spreken.

Er wordt op zaterdag 25 mei om 12.00 uur begonnen met de voorrondes. De beste drie kinderen plaatsen zich voor de finale, die om 15.30 uur begint.

Van het optreden van de winnaar van The Singing Kids Diemerplein wordt een videoclip gemaakt. De winnaar of winnares mag optreden tijdens het evenement Smakelijk Diemen op zaterdag 1 juni en een bezoek brengen aan The Voice Kids.

Het evenement Smakelijk Diemen wordt op zaterdag 1 en zondag 2 juni gehouden op het Diemerplein. Op zondag 2 juni wordt dit evenement gecombineerd met het jazzfestival Duke op het Diemerplein.

Voor meer informatie over het evenement The Singing Kids Diemerplein en de actievoorwaarden: www.diemerplein.nl/events.


Kinderfilm in De Omval

DIEMEN In Theater de Omval wordt vrijdag 3 mei (11.00 en 14.00 uur) de film 'Missing Link' vertoond. Missing Link is een animatiefilm voor kinderen vanaf zes jaar.

Missing Link volgt de dappere avonturier Sir Lionel Frost tijdens zijn nieuwste avontuur in Amerika. Missing Link is de nieuwe animatiefilm van de befaamde Laika Studios.

Meer informatie: www.theaterdeomval.nl.