Daarom Diemen Challenge

Vervolg van voorpagina.

Natasha Verheij van het Wapen van Diemen kreeg een geldbedrag voor haar activiteiten voor de Stichting Leef voor je het vergeet. Deze stichting zet zich in voor ouderen met alzheimer en hun omgeving. Tijdens het jaarlijkse zomerfeest van Het Wapen van Diemen, op zaterdag 29 juni, wordt geld ingezameld voor de stichting.

Natasha Verheij zal het geld dat zij van de Daarom Diemen Challenge heeft ontvangen gebruiken voor gezellige bijeenkomsten van de bewoners van woon- en zorgcentra De Diem en Berkenstede. De verwachting is dat er geld overblijft. Hiermee wil zij activiteiten voor andere ouderen in Diemen organiseren.

Ruthline Margarita gaat het geld gebruiken voor de organisatie van een literaire avond die op 26 september in Theater de Omval wordt gehouden. Esther Spielmann gaat het geld gebruiken om een groot wand- of vloerkleed te maken met wol die afkomstig is van de Drentse heideschapen die in Diemen-Noord lopen. Zij heeft van de eigenaar toestemming gekregen om de schapen te scheren. Het wand- of vloerkleed komt op een openbare plek in Diemen te hangen of te liggen.