SV Diemen ging onderuit tegen ZSGOWMS.
SV Diemen ging onderuit tegen ZSGOWMS.

Forse nederlaag SV Diemen

DIEMEN SV Diemen heeft op tweede paasdag de uitwedstrijd tegen ZSGOWMS met 7-1 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 2-1.

SV Diemen kwam op voorsprong door een treffer van Jelle de Wild. Mike Eudoxie miste voor rust een grote kans. ZSGOWMS maakte de gelijk en kwam nog voor rust op voorsprong. SV Diemen-trainer Mark Steur: "Kort na rust schoot Elwin Jansen tegen de paal. ZSGOWMS schoot ook tegen de paal, maar benutte vervolgens de rebound waardoor het 3-1 werd. Dat was het breekpunt voor ons. Toen er twintig minuten voor tijd een drinkpauze was, stond het nog steeds 3-1, maar in de laatste fase van de wedstrijd kregen wij nog vier doelpunten tegen."

Steur is van mening dat het om de instelling gaat. "Het probleem is dat er voor ons niets meer op het spel staat. Als alle spelers honderd procent geven kunnen wij tegen iedere tegenstander een goede prestatie neerzetten. Maar wij speelden maandag niet als een team. Ik wil een positieve uitzondering maken voor Wouter Holthuizen en keeper Joey van der Pol, die de geblesseerde Dean Palmer verving." SV Diemen is na de nederlaag tegen ZSGOWMS naar de zevende plaats van de ranglijst in de derde klasse C gezakt. De ploeg heeft na 21 duels 25 punten. Alliance '22 won voor eigen publiek met 1-0 van het hooggeplaatste HBC en staat nu op de zesde plaats met 27 punten uit 22 duels. De competitie ligt nu twee weekeinden stil. SV Diemen hervat de competitie op zondag 12 mei met een thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Zwanenburg. Daarna resteren er nog twee competitieduels. De ploeg gaat op zondag 19 mei op bezoek bij VSV en sluit de competitie op zondag 26 mei af met een thuiswedstrijd tegen Bloemendaal.