Rotary Diemen houdt meet & greet

DIEMEN Rotary Diemen houdt op zaterdagmiddag 6 april een meet & greet voor bewoners van Holland Park. De bijeenkomst vindt plaats in Jacob's Kitchen aan de Dalsteindreef 3008 (op de campus) en duurt van 13.00 tot 15.00 uur.

De bewoners van nieuwbouwwijk Holland Park kunnen kennismaken met de leden van Rotary Diemen. Voorzitter Ilse Volkstedt: "Nieuwe leden zijn van harte welkom. Rotary-leden zijn mensen die van hun vak houden. Verscheidenheid van beroepsgroepen vinden we belangrijk. Wij zijn speciaal op zoek naar mensen die in de zorg, horeca, het onderwijs of het midden- en kleinbedrijf werken. Maar natuurlijk zijn ook mensen uit andere beroepsgroepen welkom."

Rotary Diemen is een actieve en enthousiaste club met mensen die in Diemen wonen of werken. Op dit moment telt de club tien vrouwen en zes mannen. Elke dinsdagavond komen ze tussen 18.00 en 20.00 uur samen in het Wapen van Diemen. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen ze ervaringen uit en werken ze aan lokale en internationale projecten.

Meer informatie: www.rotary.nl/diemen.