Afbeelding
Foto:

Kelly Bohnenn

Eigenaar Schoonheidssalon Kelly Bohnenn, woont haar hele leven in Diemen

Hoe gaat het met de schoonheidssalon?
"Het gaat erg goed. De zaak bestaat op 1 mei dertien jaar. Ik heb lang bij Trainmore gezeten. De laatste vier jaar is de zaak aan huis bij onze woning in de wijk Plantage de Sniep gevestigd. Ik heb veel vaste klanten, van wie er een aantal al sinds het begin bij mij komt."

Wat zijn jouw hobby's?
"Vooral sporten. Ik loop twee keer per week hard, vooral hier in de buurt en in het Diemerbos. Daarnaast boks ik twee keer per week bij Gym020 van Dax van de Velden."

Hoe vind je Diemen voor kinderen?
"Perfect. Mijn vriend Martijn en ik hebben een zoon van 3,5 jaar en een dochter van zeven maanden. De buurt waar wij wonen is ideaal voor kinderen. Er zijn veel speelplekken in de wijk. Daarnaast is het Diemerbos dichtbij. Wij gaan ook regelmatig met de kinderen naar Monkey Town. Dat is een aanwinst."

Heb je een favoriete winkel?
"Kellebelle Kids en Mischa's Kids Fashion in winkelcentrum Diemerplein. Sinds wij kinderen hebben kom ik daar regelmatig."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Eerder een favoriet werelddeel: Azië. Ik ben onder meer in Thailand, Maleisië en op Bali geweest. Ik vind Azië geweldig. De landen zijn mooi, hebben een interessante cultuur, de mensen zijn aardig en het eten is heerlijk."

Waar ga je uit?
"Ik kom veel in Brasserie Drusius in Diemen. Daarnaast ga ik regelmatig naar horecazaken in Amsterdam, vooral in Amsterdam-Oost. Wij komen onder andere bij Louie Louie en Café Cliché. Die laatste zaak is pas open."