Afbeelding
Foto:

Rob van Dijk

Voorzitter van handbalvereniging SV Zeeburg
Woont 28 jaar in Diemen

Hoe gaat het met SV Zeeburg?
"Het gaat goed met de vereniging. Wij hebben momenteel tussen de 180 en 190 leden. We hebben de afgelopen jaren een inhaalslag gemaakt door kwalitatief goede trainers aan te trekken. We zijn de laatste jaren ook meer gaan inzetten op prestatief handbal. Het gevolg hiervan is dat spelers van de teams die op recreatieniveau spelen weleens vinden dat de selectieteams meer aandacht en begeleiding krijgen. Daar proberen wij goed mee om te gaan."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben senior consultant bij een adviesbureau. Wij adviseren bedrijven, onder meer op het gebied van kostenbesparing. Ik vind het werk leuk. Ik werk dikwijls op locatie. Momenteel ben ik bezig met opdrachten in Tilburg en Delfzijl."

Heb je hobby's?
"Ik heb lang gevoetbald. Bij Amstelveen Heemraad, OVVO en Voorland. Ik moest stoppen vanwege een blessure. Ik sport nog wel. Ik doe twee keer per week aan fitness bij Basic Fit. Het bestuurswerk bij SV Zeeburg is een hobby."

Wat is jouw beste eigenschap?
"Ik werk graag samen en zie daar de voordelen van. Ik denk dat ik ook goed afstand van de materie kan nemen en het proces van afstand kan volgen en dan een besluit neem."

En jouw slechtste eigenschap?
"Het duurt nog weleens voordat ik een besluit neem. Dat is omdat ik het juiste besluit wil nemen."

Wat kan er beter in Diemen?
"De bouwstijl. Ik vind de nieuwbouw in Plantage de Sniep er mooi uitzien en vind het ook goed dat de Oost-West As wordt opgeknapt. Maar ik vind sommige wijken er minder mooi uitzien. Op dat gebied loopt Diemen toch wel achter."