Barry Brand, Sven Versteeg en Sensi Lowe.
Barry Brand, Sven Versteeg en Sensi Lowe.

Sven Versteeg neemt clip op

DIEMEN Zanger Sven Versteeg uit Diemen brengt op 22 maart zijn nieuwe single 'Liever de liefste' uit. De videoclip werd maandagavond opgenomen in Café 't Pandje.

De opnames werden geleid door Thijs en Giel Aldenzee. De hoofdrollen in de clip worden gespeeld door Sven Versteeg, tv-presentatrice Sensi Lowe (Voetbal Inside en PowNed), dj en presentator Barry Brand en Jordy van Rookhuizen. Die laatste is in Diemen ook bekend als DJ Smokehouse. In het café waren zo'n twintig mensen aanwezig die als figurant optraden. Eigenaar Daniel Beijnes speelde zichzelf: hij schonk de drankjes in.

De hoofdrolspelers werden geschminkt door Shanna. Styliste Denise zorgde voor de styling van Sven, Sensi en Barry. Het verhaal van het liedje en de clip: op het moment dat Sensi het café binnenkomt, is Sven duidelijk onder de indruk en probeert haar te versieren. Hij biedt haar een drankje aan. Sensi lijkt geïnteresseerd te zijn, maar niets is minder waar. Even later komt Barry erbij staan. Ook hij tracht Sensi te versieren. Ook zijn poging leek te lukken, maar is tot mislukken gedoemd. Dat ligt anders als disckjockey Jordy binnenkomt. Hij heeft zijn apparatuur bij zich en legt die pontificaal op de bar. Nu is Sensi meteen verkocht. Terwijl Sven en Barry chagrijnig kijken en beseffen dat zij een blauwtje hebben gelopen, verlaten Sensi en Jordy het café. Maar de clip eindigt positief. De hoofdrolspelers en de figuranten zingen het refrein van 'Liever de liefste' uitbundig mee. Uiteraard gaan de handen in de lucht. De muziek van de single is geschreven door Billy Dans, Mark Pattiapon en Hans Tomas. Billy Dans schreef tevens de tekst van het nummer. De single komt uit bij platenmaatschappij Cornelis Music. Het is de tweede single die Sven uitbrengt bij deze platenmaatschappij. De single is vanaf 22 maart overal te streamen en te downloaden. Ook staat de videoclip dan online.