Afbeelding
Foto:

Mark Kaandorp

Eigenaar Sport Medisch Centrum Diemen, woont sinds 2016 in Diemen

Hoe gaat het met SMC Diemen?
"Mijn vriendin Joyce Schreuder en ik zijn 2,5 jaar geleden gestart met de praktijk aan de Burgemeester van Tienenweg 24. De praktijk is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er werken nu 17 fysiotherapeuten van verschillende disciplines. Binnenkort wordt het team versterkt met een logopedist en een osteopaat."

Wat zijn jouw hobby's?
"Voornamelijk sport. Ik speel op zaterdag in het derde amateurteam van Ajax. Ik ben centrale verdediger. Helaas komt het soms voor dat ik een wedstrijd moet missen. Daarnaast sport ik bij Gym020 van Dax van de Velden en loop ik twee tot drie keer per week hard."

Wat is jouw beste eigenschap?
"Ik sta snel klaar voor mensen en communicatief ben ik sterk."

"En jouw slechtste?
"Ik ben soms iets te naïef en neem af en toe te veel hooi op mijn vork."

Jouw favoriete vakantieland?
"Wij zijn vorig jaar op Curaçao geweest, dat beviel goed. Wij gaan regelmatig naar Kreta en zijn liefhebbers van wintersport. Wij gaan dan naar Oostenrijk."

Tijd om uit te gaan?
"Joyce en ik hebben vorig jaar een dochter gekregen. Zij is bijna een jaar. We hebben dus niet veel tijd om uit te gaan. We vinden het leuk om af en toe uit eten te gaan, meestal in Amsterdam-Oost. En als wij een keer een borrel gaan drinken is dat ook vooral in Amsterdam-Oost."

Heb je een favoriete winkel?
"Wij komen bij veel winkels in winkelcentrum Diemerplein. Sinds wij een dochter hebben komen wij regelmatig bij Kellebelle Kids."