SV Diemen en VVH/Velserbroek deelden punten.
SV Diemen en VVH/Velserbroek deelden punten. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen speelt thuis gelijk

DIEMEN SV Diemen heeft voor eigen publiek gelijkgespeeld tegen VVH/Velserbroek: 1-1. Beide treffers werden in de eerste helft gemaakt.

Voor aanvang van het duel maakte SV Diemen nog kans om de tweede periode te winnen. De ploeg van trainer Mark Steur moest dan met vier doelpunten verschil winnen van VVH/Velserboek en hopen dat het duel tussen HBC en DCG in een gelijkspel zou eindigen. HBC won echter met 3-2 van DCG. DCG is koploper in de strijd om de tweede periode en SV Diemen staat met een punt achterstand op de tweede plaats. Beide teams zijn uitgespeeld in de tweede periode. HBC heeft twee punten minder dan DCG, maar speelt zondag een inhaalduel tegen IVV en kan de tweede periodetitel dus nog winnen.

Steur: "Wij hadden deze wedstrijd moeten winnen, maar speelden voor rust te slap. Ik denk dat de jongens toch te veel bezig waren met de periodetitel. VVH/Velserbroek kwam uit een dood spelmoment op voorsprong en vlak voor rust maakten wij gelijk. Giannos dos Passos kopte raak na een vrije trap van Chris Kommers. Na rust hebben wij een aantal kansen gekregen om de wedstrijd te beslissen, maar helaas niet benut."

SV Diemen staat met 27 punten uit 17 duels op de zesde plaats van de derde klasse C. Komende zondag is er een inhaalprogramma. SV Diemen komt dan niet in actie. SV Diemen speelt op zondag 10 maart een thuisduel tegen HBC. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.

SV Diemen speelt op dinsdagavond 5 maart een vriendschappelijk duel tegen JOS Watergraafsmeer. De wedstrijd op Sportpark Drieburg in Amsterdam begint om 19.30 uur.