Bewegen voor ouderen

DIEMEN In De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat wordt elke dinsdagmorgen 'Meer bewegen voor ouderen' (70+) gehouden.

Er zijn op de dinsdagochtend twee lessen. De eerste les is van 09.00 tot 09.45 uur, de tweede les van 10.00 tot 10.45 uur. Elke vrijdag is er van 11.00 tot 12.00 uur stoelgymnastiek in Huis van de Buurt Het Noorderlicht. De oefeningen van beide activiteiten zijn zo aangepast dat iedereen mee kan doen. Na de lessen is er ook ruimte voor gezelligheid onder het genot van een kopje koffie. Zowel bewegen als het sociale aspect is belangrijk om fit te blijven.

De lessen worden georganiseerd door de Stichting Welzijn Diemen (SWD) en gegeven door professioneel docente José Daniels. José heeft haar eigen sportschool voor vrouwen, Women's Joy op de Rode Kruislaan. Deelnemers van Meer bewegen voor ouderen en stoelgymnastiek betalen 10 euro per maand. Het bedrag dient aan het begin van de maand te worden betaald. Belangstellenden kunnen langskomen voor een proefles. Meer informatie is te vinden via www.welzijndiemen.nl of er kan telefonisch contact opgenomen worden met José Daniels via 06-46431166.