Plek bij huisartsen Diemen-Zuid

DIEMEN Nieuwe patiënten kunnen zich sinds maandag 11 februari weer inschrijven bij een huisarts in Gezondheidscentrum Diemen-Zuid.

Gezondheidscentrum Diemen-Zuid had een jaar lang vacatures voor een huisarts en een assistente en daardoor een patiëntenstop. De nieuwe huisarts en assistente zijn inmiddels begonnen met hun werk bij Gezondheidscentrum Diemen-Zuid. De praktijk van dokter Hoefsloot heeft versterking gekregen van dokter Hartong. Er is een speciale constructie voor patiënten die in Holland Park wonen. Zij kunnen zich inschrijven in de praktijk van Hoefsloot/Hartong.

Als de praktijk van dokter Hartong groot genoeg is met patiënten uit Holland Park verhuist die praktijk naar een eigen ruimte in Holland Park. Voorlopig kunnen de patiënten uit Holland Park terecht in Gezondheidscentrum Diemen-Zuid en de dependance op de campus. Reden voor deze opzet is dat er in Holland Park de komende drie jaar veel inwoners bij komen. Er zijn nu nog te weinig patiënten om een zelfstandige praktijk te kunnen opstarten op een nieuwe locatie in Holland Park. Door de nieuwe praktijk binnen het gezondheidscentrum te laten groeien is het toch mogelijk om aan een kleine groep patiënten alle service en zorg te verlenen.

3