Een speelster van SV Zeeburg schiet op doel.
Een speelster van SV Zeeburg schiet op doel. Foto: Trudy Kroese

SV Zeeburg veel sterker dan Tornado: 31-21

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft voor eigen publiek gewonnen van Tornado: 31-21. Bij rust leidde SV Zeeburg met 17-11.

Nadat Tornado de score had geopend, had SV Zeeburg meteen een antwoord klaar. De handbalsters uit Diemen benutten een aantal penalty's en namen een voorsprong. Bij rust leidde de thuisclub met 17-11.

Na de hervatting startte SV Zeeburg slecht. De thuisclub miste veel kansen en Tornado wist terug te komen. De voorsprong van SV Zeeburg was nog maar één punt. Hierna herpakte SV Zeeburg zich. De verdediging stond weer goed en de kansen werden afgerond. SV Zeeburg kwam niet meer in de problemen en won met 31-21.

De doelpunten van SV Zeeburg werden gemaakt door Robin Haring (12), Nikki van Bel (7), Amber Honing (2), Britt Kersting (2), Channa Goedhart (2), Babs Starrenburg (1), Chantal Berkenvelder (1), Marin Engelage (1), Marlies Buur (1), Melany Hendriks (1) en Veronica Bakker (1).