SV Diemen speelt gelijk: 1-1

DIEMEN SV Diemen heeft in de uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste Sporting Martinus met 1-1 gelijkgespeeld. De thuisclub leidde bij rust met 1-0.

Sporting Martinus, dat op de vierde plaats staat, en SV Diemen waren in het duel in Amstelveen aan elkaar gewaagd.

De thuisclub slaagde erin om voor de pauze een voorsprong te nemen: 1-0. Vlak voor rust kreeg SV Diemen-verdediger Jelle de Wild een rode kaart wegens natrappen.

SV Diemen toonde na de hervatting over veerkracht en karakter te beschikken. De ploeg speelde ook met tien man een goede wedstrijd. Na een overtreding tegen Marco Moelee kregen de bezoekers een penalty. Jesse Ringelberg benutte de strafschop en bepaalde de eindstand op 1-1.

SV Diemen blijft na de puntendeling in Amstelveen op de zesde plaats van de ranglijst van de derde klasse C staan. De ploeg van trainer Mark Steur heeft na 15 duels 23 punten. In de stand van de tweede periode staat SV Diemen met 17 punten uit 7 duels op de tweede plaats. DCG is koploper met 19 punten uit 7 wedstrijden.

Gerrie Breugem

SV Diemen speelt op zondag 17 februari een thuiswedstrijd tegen IVV, dat op de derde plaats staat. IVV wordt getraind door Gerrie Breugem die de afgelopen twee seizoenen trainer was van SV Diemen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Winst heren De Meeuwen

DIEMEN Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen ZPCH met 6-7 gewonnen. Het eerste damesteam verloor de uitwedstrijd tegen De Ham met 5-3.

De heren staan op de derde plaats van de tweede klasse A. Het team speelt het volgende competitieduel op zaterdag 2 maart. De waterpoloploeg uit Diemen ontvangt dan DAW. Het wordt een cruciale wedstrijd, want DAW staat op de tweede plaats. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.20 uur.

De dames staan op de zesde plaats in de tweede klasse A. Zij spelen hun volgende competitieduel pas op zaterdag 9 maart. De Meeuwen spelen dan een uitwedstrijd tegen ZV De Zaan. De wedstrijd start om 18.35 uur.