Afbeelding

Frans Mulder

Ex-raadslid VVD
Woont sinds 1999 in Diemen

Mis je het raadswerk?
"Bij tijd en wijle. Als er over zaken gesproken wordt waarop ik invloed zou willen hebben. Om een voorbeeld te geven: het woningaanbod in Diemen. Wat mij betreft zou er meer voor de middengroepen moeten worden gebouwd."

Je hebt nu meer vrije tijd.
"Veel meer. Ik sport nu meer dan vroeger. In het verleden liep ik hard, maar vanwege een blessure kan dat niet meer. Ik heb een iets te dure fiets gekocht en wielren nu. Het streven is drie keer per week."

Wat doe je voor werk?
"Ik ben teammanager Zorg, Inkomen en Jeugdzorg bij de gemeente Zoetermeer. Dat is heel mooi werk. Ik kan iedere week het verschil maken voor mensen."

Heb je naast sporten andere hobby's?
"Ik beleg al sinds ik een kleine jongen was. Mijn opa en mijn vader belegden en hebben het virus op mij overgebracht. Ik beleg in aandelen en opties en dat gaat al een aantal jaren heel behoorlijk."

Hoe vind je Diemen voor kinderen?
"Wij hebben een zoon en een dochter. Diemen heeft een dorps karakter en dat is prettig voor kinderen. Veel kinderen kennen elkaar, door school of de sportverenigingen. Het is prettig dat Diemen dicht bij Amsterdam ligt. Je kunt makkelijk naar bijvoorbeeld Het Concertgebouw of naar het theater."

Jouw favoriete plek?
"Diep in het Diemerbos. Daar is het ook in de zomer rustig. Ik wandel daar graag, met het gezin of alleen."

Wat mis je in Diemen?
"Een echt goed restaurant."