SV Zeeburg pakt zege.
SV Zeeburg pakt zege. Foto: Trudy Kroese

SV Zeeburg verslaat VVW overtuigend

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zondag de thuiswedstrijd tegen VVW met 31-17 gewonnen.

SV Zeeburg begon sterk aan de wedstrijd. Na een kwartier spelen stond het 11-2. SV Zeeburg bleef de snelle aanvallen lopen, goed samenspelen en met overtuiging afronden, waardoor de teams met een stand van 17-6 de rust in gingen. In de rust werd door coach Doug van Leeuwen nogmaals benadrukt dat er in de tweede helft met net zo veel overtuiging en plezier gespeeld moest blijven worden. Na de rust bleven de dames van SV Zeeburg met overtuiging spelen en stelden de winst veilig: 31-17. De doelpunten werden gemaakt door Marlies Buur (7), Robin Haring (7), Britt Kersting (5), Channa Goedhart (4), Noa Schouten (3), Marin Engelage (2), Veronica Bakker (1), Amber Honing (1) en Amber van der Meij (1).

SV Zeeburg staat derde met vier punten achterstand op VZV en twee punten achterstand op US. De dames spelen op zondag 20 januari een uitwedstrijd tegen Green Park Aalsmeer. De wedstrijd in Aalsmeer begint om 16.00 uur.