Kerstconcert met vier koren

DIEMEN In de Sint Petrus' Bandenkerk is op zondag 23 december een kerstconcert.

Er doen vier koren mee: Het Hagunnankoor, The Freewillies, rooms-katholiek gemengd koor de Graankorrel en het Stanzakoor. Het concert begint om 14.30 uur, de kerk is open vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd. Die wordt gebruikt voor de renovatie van de kerk.


Kerst in de kerk

DIEMEN In De Ontmoeting en in de Sint Petrus' Bandenklerk vinden rond kerst bijzondere kerkdiensten plaats.

In de Ontmoeting is op maandag 24 december is om 22.00 uur een kerstdienst. Er is een gastoptreden van het interkerkelijk gospelkoor New Creation uit Oudewater met dirigent Hans Buis. Dinsdag 25 december is er een kerstgezinsdienst. De dienst start om 10.00 uur. Het zingen begint tien minuten eerder. In deze kerstgezinsdienst werken de kinderen mee en laten echt van zich horen. Voor de kleinere kinderen zal er tijdens de overdenking een kinderdienst worden gehouden.

In de Sint Petrus' Bandenkerk begint op 24 december om 20.00 uur de kerstavondviering met het Stanzakoor. De kerstnachtmis, een woord- en communieviering met het Allegriakoor, begint om 22.30 uur. Dinsdag 25 december is het Hoogfeest van Kerstmis. De eucharistieviering met het Hagunnankoor begint om 10.30 uur.