SV Diemen pakt punt bij DCG: 2-2

DIEMEN SV Diemen heeft zondag in de uitwedstrijd tegen koploper DCG met 2-2 gelijkgespeeld. Bij rust was de stand nog 0-0.

Maxim Stefels en Jesse te Paske (in blessuretijd) scoorden voor SV Diemen. SV Diemen staat met dertien punten uit elf duels op de achtste plaats van de derde klasse C. SV Diemen speelt op zondag 16 december thuis tegen VVH/Velserbroek. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. Het wordt een belangrijk duel, want de ploeg uit Haarlem staat met twaalf punten uit elf duels op de negende plaats.


Hesterman start seizoen

DIEMEN IJszwemmer Fergil Hesterman is afgelopen weekeinde tijdens wedstrijden in het Duitse Silbersee aan het seizoen 2018-2019 begonnen.

Fergil won zaterdag de 1000 meter na een spannende race met langgenoot Sven Elfferich. In de laatste van de vier rondes nam hij de kop over en wist als eerste aan te tikken. Op zondag ging hij opnieuw de strijd aan met Sven. Dit keer op de 500 meter. Beiden waren erop gebrand om te winnen. Fergil startte sterk, maar na 250 meter wist Sven hem toch in te halen. Fergil tikte uiteindelijk als tweede aan. Fergil bereidt zich voor op het WK dat van 14 tot en met 17 maart 2019 wordt gehouden in Moermansk in Rusland.


Winst heren De Meeuwen

DIEMEN Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft in de uitwedstrijd tegen De Meerkoeten met 3-3 gelijkgespeeld.

Het waterpoloteam staat met twintig punten uit negen duels op de tweede plaats in de tweede klasse A. De achterstand op koploper Oceanus bedraagt tien punten. De Meeuwen speelt op zaterdag 15 december een thuisduel tegen ZPC Amersfoort. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 19.40 uur. Het eerste damesteam van De Meeuwen kwam afgelopen weekeinde niet in actie. De dames spelen op zaterdag 15 december eveneens een thuisduel. Het team ontvangt dan West-Friesland. Aanvang 18.50 uur.