Kerstmarkt in de pastorie

DIEMEN In de pastorie aan de Hartveldseweg 24 wordt op zondag 16 december een PopUp Kerstmarkt gehouden. De kerstmarkt duurt van 12.00 tot 18.00 uur.

De kerstmarkt wordt georganiseerd door Allard Faas en Cora Bronkers, die de pastorie huren van de rooms-katholieke parochie Sint Petrus' Banden. Zij werken in het gebouw en organiseren er regelmatig activiteiten. Bezoekers van de kerstmarkt kunnen er allerlei artikelen vinden op het gebied van mode, cadeaus, schoonheid, eten en drinken, kunst, juwelen, muziek en boeken.

Daarnaast zullen Sacha de Boer, Rick Nieman, Carmen Zomers, Harold Hamersma en Eva Posthumus de Boer uit eigen werk voorlezen en hun boeken signeren.


Kerstmarkt in 't Kruidvat

DIEMEN In Huis van de Buurt 't Kruidvat aan de Ouderkerkerlaan 30 wordt op zaterdag 15 december een kerstmarkt gehouden. De kerstmarkt duurt van 11.00 tot 16.00 uur.

De kerstmarkt is een initiatief van Huis van de Buurt 't Kruidvat en Creatief Diemen. Bezoekers treffen er leuke artikelen aan zoals cadeautjes, warme omslagdoeken, mooie sieraden en kinderkleding. Ook zijn er interessante workshops. Voor peuters is er een workshop 'Peuterdans'. Deze workshop begint om 13.30 uur. Natuurlijk is er koffie en warme chocolademelk.


Voedselbank houdt winkelacties

DIEMEN De Stichting Voedselbank Diemen houdt op zaterdag 15 december weer winkelacties.

Vrijwilligers van de Voedselbank Diemen en Serve the City staan van 10.00 tot 16.00 uur bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein en bij Jumbo in winkelcentrum De Kruidenhof in Diemen-Zuid. Tijdens de winkelacties worden klanten van de twee supermarkten verzocht een of meerdere artikelen extra te kopen en die aan de Voedselbank Diemen te schenken. De Voedselbank Diemen hoopt met de opbrengst van de winkelacties een wat luxer pakket samen te stellen voor de cliƫnten.