SV Diemen wint bij Zwanenburg: 1-2

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Zwanenburg met 1-2 gewonnen. Bij rust leidde Zwanenburg met 1-0.

SV Diemen speelde niet goed. Na de hervatting maakte verdediger Jelle de Wild gelijk: 1-1. De Wild maakte kort voor tijd ook de winnende treffer: 1-2.

Tommy Gans kreeg twee keer geel en werd dus van het veld gestuurd.

Belangrijke overwinning

De overwinning van de ploeg van trainer Mark Steur was belangrijk. Door de drie behaalde punten is SV Diemen enkele plaatsen gestegen op de ranglijst van de derde klasse C. SV Diemen staat met negen punten uit negen duels op de negende plaats.

SV Diemen speelt op zondag 2 december thuis tegen ZSGOWMS. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. ZSGOWMS staat met achttien punten uit negen duels op de vijfde plaats.

SV Zeeburg verliest bij koploper

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen VZV verloren: 21-19.

De wedstrijd ging in de eerste helft gelijk op. De verdediging van SV Zeeburg stond goed en keepster Annick van der Mark verrichtte een aantal goede reddingen. Beide teams vonden ook frequent het net. Bij rust leidde de thuisclub met 10-9.

Na de hervatting speelde SV Zeeburg aanvankelijk nog beter dan in de eerste helft en kwam op een voorsprong van 12-16. Daarna wist VZV terug te komen en een voorsprong te pakken. De koploper won uiteindelijk met 21-19.

Derde

De handbalsters uit Diemen staan met tien punten uit acht duels op de derde plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. VZV en US delen met veertien punten uit acht duels de koppositie. Het doelsaldo van VZV is een fractie beter dan dat van US.

SV Zeeburg speelt op zaterdag 1 december thuis tegen VOC. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 20.40 uur.