SV Zeeburg pakt winst

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de thuiswedstrijd tegen Westlandia met 29-26 gewonnen. Bij rust leidde SV Zeeburg met 15-13.

SV Zeeburg was er na twee nederlagen in successie op gebrand om te winnen. De eerste helft verliep goed. Er werd lekker samengespeeld, mooie acties werden bekroond met doelpunten en ook de verdediging stond sterk. Westlandia schoot ook met scherp, als gevolg waarvan het verschil bij rust klein was: 15-13.

Na een positieve speech in de rust van de coaches ging SV Zeeburg de tweede helft weer vol energie in. Op een kleine periode na waarin de dames hier en daar wat steekjes lieten vallen, werd er ook in de tweede helft goed gehandbald waardoor de thuisclub de winst pakte: 29-26. De teamspirit waaraan het in de voorgaande twee duels ontbrak was in het duel tegen Westlandia weer helemaal terug.

SV Zeeburg blijft op de derde plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie staan. De ploeg uit Diemen heeft na zeven duels tien punten en een achterstand van slechts twee punten op de koplopers VZV en US. SV Zeeburg speelt op zaterdag 24 november uit tegen VZV. De wedstrijd in 't Veld begint om 19.00 uur.

Teams van De Meeuwen verliezen

DIEMEN Het eerste herenteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen koploper Ocaunus met 6-3 verloren. Het eerste damesteam verloor het uitduel tegen De Reuring met 5-3.

Het eerste herenteam staat met dertien punten uit zes duels op de derde plaats van de tweede klasse A. De dames komen eveneens uit in de tweede klasse A. Zij staan op de zevende plaats. Het eerste herenteam van De Meeuwen speelt op zaterdag 24 november thuis tegen AZ&PC De Futen. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.25 uur.

Het eerste damesteam van De Meeuwen ontvangt Jaws. De wedstrijd start om 19.35 uur. Jaws is koploper in de tweede klasse A. De wedstrijden tussen De Meeuwen en Jaws uit Amsterdam, dat de thuiswedstrijden in het Sportfondsenbad Oost speelt, zijn altijd beladen en aantrekkelijk.