SV Diemen incasseerde na rust twee treffers.
SV Diemen incasseerde na rust twee treffers. Foto: Trudy Kroese

Nederlaag SV Diemen

DIEMEN SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen SV Ouderkerk met 0-2 verloren. Bij rust was de stand 0-0.

Trainer Mark Steur is teleurgesteld over de nederlaag. "Deze wedstrijd hadden wij niet moeten verliezen. Voor rust speelden wij slordig, maar gaven niets weg. In de rust hebben wij afgesproken om alert te zijn op de counters van SV Ouderkerk. Maar twee minuten na rust scoorde SV Ouderkerk uit een counter. Zij maakten gebruik van de ruimte die wij in de verdediging weggaven."

Na de treffer van de bezoekers paste Steur de opstelling van zijn ploeg aan. SV Diemen creëerde een aantal kansen die niet werden benut. Vlak voor tijd werd een inzet van Gianno dos Passos op of achter de doellijn van SV Ouderkerk gestopt. De scheidsrechter beoordeelde dat het geen doelpunt was. Uit de aanval die volgde bepaalde SV Ouderkerk de eindstand op 0-2.

SV Diemen staat na de nederlaag tegen SV Ouderkerk op de elfde plaats van de derde klasse C. De ploeg van Steur heeft na acht duels zes punten. VSV en Bloemendaal hebben eveneens zes punten, maar een slechter doelsaldo dan SV Diemen. Zwanenburg staat met slechts één punt op de laatste plaats.
SV Diemen speelt op zondag 25 november een belangrijk duel. De ploeg gaat dan op bezoek bij hekkensluiter Zwanenburg. Die wedstrijd zal SV Diemen moeten winnen. De wedstrijd in Zwanenburg begint om 14.00 uur. "Wij moeten zondag uiteraard winnen", aldus Steur. "Wij missen op dit moment twee spitsen. Rowen Buis kampt met een teenblessure en ik hoop dat hij er snel weer bij is. Elwin Janssen is al sinds de zomer geblesseerd, maar sluit binnenkort weer aan bij de groep."