Ria Benoist, Toos Pijlman, Phyllis Buisman en Edgar Buisman.
Ria Benoist, Toos Pijlman, Phyllis Buisman en Edgar Buisman. Foto: Theatergroep Diemen.

Tiende Eenakterfestival in Omval

DIEMEN Theatergroep Diemen houdt op vrijdagavond 23 november voor de tiende keer het Eenakterfestival. Het evenement wordt gehouden in Theater de Omval en begint om 19.45 uur.

Het Eenakterfestival viert het eerste lustrum en daarom heeft Theatergroep Diemen maar liefst vier theatergroepen uitgenodigd die hun eenakter op de planken van Theater de Omval zullen presenteren.

Improvisatie

Theatergroep Diemen speelt uiteraard zelf ook een eenakter. Theatergroep Diemen laat weten dat een van de vier uitgenodigde groepen hun eenakter volledig gaat improviseren.

Organisatoren

Het Eenakterfestival wordt voor de tiende keer in successie georganiseerd door Toos Pijlman en Ria Benoist van Theatergroep Diemen. Het is de laatste keer dat zij deze taak op zich nemen. Vanaf volgend jaar wordt het Eenakterfestival georganiseerd door Phyllis en Edgar Buijsman. Ook zij zijn lid van Theatergroep Diemen.

Kaarten

Kaarten voor het Eenakterfestival kosten 10 euro per stuk en kunnen worden gereserveerd via de website van Theatergroep Diemen: www.theatergroepdiemen.nl. Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via 06-33929527.

Producties

Theatergroep Diemen is in 2001 opgericht door Erik Damman en telt momenteel ongeveer 15 leden. Theatergroep Diemen zet elk jaar een aantal producties op de planken van Theater de Omval neer. Naast het Eenakterfestival dat altijd in november plaatsvindt, speelt Theatergroep Diemen jaarlijks in mei twee voorstellingen in Theater de Omval.
De leden van Theatergroep Diemen repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A.

Voor meer informatie: theatergroepdiemen.nl.