Veilinghuis De Eland.
Veilinghuis De Eland.

Het thema van Vaart in Diemen deze keer: Veiligheid, wat doe je er zelf aan?

In Veilinghuis De Eland wordt op 20 november 'Vaart in Diemen' gehouden. De bijeenkomst duurt van 17.30 tot 22.00 uur.

DIEMEN 'Vaart in Diemen' is de jaarlijkse grote netwerkbijeenkomst voor alle ondernemers in Diemen. Vaart in Diemen wordt georganiseerd door Ondernemend Diemen en de gemeente Diemen.

Het thema van Vaart in Diemen is: 'Veiligheid, wat doe je er zelf aan?' Veiligheid is een thema dat iedereen - en dus ook alle ondernemers - bezighoudt. Ondernemers lopen het risico om doelwit te worden van criminelen die zich steeds vaker digitaal op ondernemers richten.

Alle ondernemers in Diemen zijn van harte welkom tijdens Vaart in Diemen. Dit geldt uiteraard ook voor zzp'ers.

Ondernemend Diemen wil een platform zijn voor alle bedrijven en ondernemers in Diemen met als doel het bieden van een zakelijk netwerk en collectieve belangenbehartiging. Daarnaast probeert Ondernemend Diemen haar leden te stimuleren om meer zaken te doen met andere Diemense ondernemers. Zo kunnen zij elkaar versterken.
Vaart in Diemen begint van 17.30 tot 18.30 uur met een inloop en buffet. Daarna zal Joop Saan, voorzitter van Ondernemend Diemen, de bijeenkomst openen en zal wethouder Jeroen Klaasse van Economische Zaken de aandacht vestigen op ZAAI Diemen 2019, het coachingstraject voor startende ondernemers in Diemen. Vervolgens zullen diverse sprekers ingaan op facetten van veiligheid. Het betreft onder anderen Ben Ale, emeritus hoogleraar Veiligheid TU Delft. Hij zal ingaan op het thema: 'Veiligheid voorop? Niet dus', Burgemeester van Diemen Erik Boog zal vertellen over de aanpak van ondermijnende criminaliteit in Diemen, de politie Diemen/Ouder-Amstel zal informatie geven over welke problemen lokale ondernemers tegenkomen en directeur Social Lane Jochem van Loon zal ingaan op kansen en valkuilen van sociale media. Dagvoorzitter is NOS-presentatrice Cindy de Koning. Van 21.00 tot 22.00 uur is er een borrel.

Vaart in Diemen is bedoeld voor alle grote en kleine ondernemers en zzp'ers in Diemen. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Voor meer informatie kan de website www.ondernemenddiemen.nl worden bezocht. Net als vorig jaar is Vaart in Diemen het startmoment voor de opening van de aanmelding voor ZAAI Diemen. ZAAI Diemen is een coachingstraject voor startende ondernemers, dat in navolging van het succesvol verlopen ZAAI Diemen 2018 navolging krijgt. ZAAI Diemen 2019 vindt in de eerste helft van 2019 plaats. Voor meer informatie: www.zaaidiemen.nl.

Vaart in Diemen is ook de start van ZAAI Diemen 2019

De bijeenkomst Vaart in Diemen in 2017.