SV Diemen wint bij Real Sranang: 2-4

DIEMEN SV Diemen heeft zondag de uitwedstrijd tegen Real Sranang gewonnen: 2-4. Bij rust leidde SV Diemen met 0-2.

De ploeg van trainer Mark Steur kwam op voorsprong door een strafschop van Jesse Ringelberg: 0-1. Daarna mocht Real Sranang vanaf elf meter aanleggen. SV Diemen-doelman Joey van de Pol stopte de penalty. SV Diemen kwam op een 0-2 voorsprong door een strafschop van opnieuw Jesse Ringelberg.

Na de hervatting kwam de thuisclub terug. Real Sranang scoorde tweemaal en bracht de stand in evenwicht: 2-2. SV Diemen wist daarna door te drukken. Via treffers van Mike Euxodie en Marco Moelee werd het uiteindelijk 2-4.

Elfde plek

SV Diemen heeft na zeven duels zes punten en staat op de elfde plaats van de derde klasse C. VSV en VVH/Velserbroek hebben eveneens zes punten. VSV kwam pas zes keer in actie. Bloemendaal heeft na zeven duels drie punten en Zwanenburg blijft met één punt hekkensluiter.

Vrij

SV Diemen komt zondag niet in actie. De KNVB heeft een inhaalprogramma vastgesteld. Op zondag 18 november speelt SV Diemen thuis tegen SV Ouderkerk. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.

Smashing '72 wint bij VCH: 2-3

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft vorige week woensdagavond de uitwedstrijd tegen VCH met 2-3 gewonnen.

Tijdens de wedstrijd in Hoofddorp verloren de volleybalsters uit Diemen de eerste set: 25-14. Smashing '72 won de tweede set met 17-25 en daarna kwam VCH op een 2-1 voorsprong door de derde set met 25-22 te winnen.

Smashing '72 herstelde zich daarna goed en won de vierde set met 22-25 en de vijfde en beslissende set met 10-15.

Thuisduel

De dames van Smashing '72 spelen op zaterdag 10 november een thuisduel tegen Move. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.00 uur.