Afbeelding
Foto:

Bardo Jacobs

Zelfstandig ondernemer,
woont 20 jaar in Diemen

Vertel eens iets over jouw bedrijf?
"Ik ben eigenaar van de groothandel Joba Modeagenturen. Het bedrijf is op de Stammerdijk in Diemen gevestigd. Ik verkoop mooie en kwalitatief goede kleding, zoals kostuums, colberts, chino's en jacks. Op zaterdag assisteer ik bij de verkoop in modezaak Best Business in winkelcentrum Diemerplein. In de winkel kunnen klanten ook kleding kopen van een aantal merken die ik in de groothandel verkoop."

Wat zijn jouw hobby's?
"Varen en tennis. Als het maar even kan zit ik op het water. Ik heb jarenlang bij ATVD in Diemen getennist. Tegenwoordig tennis ik vooral met vrienden."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
"Spanje. Mijn vrouw Jolanda en ik gaan regelmatig naar Spanje. Wij verblijven dan in een appartement van een vriendin van ons."

Heb je een favoriete artiest?
"Vroeger was ik fan van Barbara Streisand. De laatste tijd ben ik fan van Tino Martin. Ik ben bij een concert van hem in de Ziggo Dome geweest en ook bij een cd-presentatie."

In welke winkel kom je graag?
"Basic-Line. Ik vind de combinatie van een modezaak en kapperszaak erg goed."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Wij gaan graag naar Roediez. Als het mooi weer is kun je daar lekker op het terras zitten. Roediez is ons favoriete restaurant in Diemen."

Wat kan er beter?
"Het Diemerpein. Als je daar aan komt rijden, straalt het geen gezelligheid uit. Als je bijvoorbeeld in het centrum van een plaats als Breukelen komt, is daar wel een plein met terrassen die uitnodigen om er te gaan zitten. Dat mis ik in Diemen."