Middelbare school

Vervolg van voorpagina.

Ook veel ouders van wie de kinderen volgend jaar of in de jaren daarna naar de middelbare school gaan, juichen het initiatief toe.

Ouders die op de hoogte gehouden willen worden of actief willen meedenken over de nieuwe school kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@OSDiemen.nl.

Omwonenden worden deze week per brief door de gemeente geïnformeerd over de stand van zaken rondom de komst van de middelbare school in Diemen. Verder organiseert de gemeente in samenwerking met de Open Schoolgemeenschap Diemen binnenkort een informatiebijeenkomst voor alle betrokkenen. Meer informatie hierover volgt later.


SNS Bank zamelt kinderkleding in voor voedselbank

DIEMEN SNS Bank Diemen in winkelcentrum Diemerplein zamelt van maandag 5 tot en met zaterdag 10 november warme kinderkleding in voor de Stichting Voedselbank Diemen.

Mensen die warme kinderkleding overhebben, kunnen die afgeven bij het kantoor van de SNS Bank in winkelcentrum Diemerplein. De kleding dient wel schoon en heel te zijn. Elk kind dat zijn of haar kleding inlevert krijgt een leuke attentie.

De openingstijden van de SNS Bank in Diemen zijn: maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het betreft hier een initiatief van Marja, Heide en Rabah, personeelsleden van de SNS Bank in Diemen. Marja kreeg onlangs een rondleiding in het uitgiftepunt van de Voedselbank Diemen. Zij zag dat er weinig kinderkleding en boeken aanwezig waren. Zij besloot samen met haar collega's een inzamelingsactie voor de Voedselbank Diemen te houden. Gerda Smit, voorzitter van de Stichting Voedselbank Diemen, is enorm blij met de actie van de SNS Bank Diemen. "Wij hebben in ons uitgiftepunt een rek met kleding, maar zeker niet genoeg. Er is echt behoefte aan warme kinderkleding."