Afbeelding
Foto:

Karin van Bruggen

Eigenares hondentrimsalon aan de Diemerkade 8, woont 18 jaar in Diemen

Hoe gaat het met Hondentrimsalon Coco?
"Heel goed. Op 1 november bestaat Hondentrimsalon Coco 10 jaar. Er komen hier veel mensen met hun hond. Ik krijg hier vooral veel mensen via mond-tot-mondreclame. Ik heb heel veel vaste klanten en daar ben ik blij mee. Ik trim honden. Dat houdt in dat ik honden knip, scheer en pluk."

Honden of katten?
"Dat is moeilijk, maar toch honden. Ik heb twee honden: Floris en Liesje en sinds kort heb ik ook een kitten: Sientje."

Doe je nog meer?
"Ja, ik ben vrijwilligster bij zorgcentrum Berkenstede in Diemen-Zuid. Elke zondag maak en serveer ik het ontbijt voor een aantal bewoners."

Wat zijn jouw hobby's?
"Honden en korfbal. Ik heb vroeger gekorfbald bij KVA. Ik kijk vooral korfbal op tv."

Heb je favoriete muziek?
"Ik draai vooral muziek als ik in de auto zit. Ik houd van artiesten als Adele, Bløf en Luther Vandross. Ik ging vroeger wel naar concerten, vooral naar concerten van Bløf."

Waar ga je uit eten?
"Hoewel ik enorm van Italiaans eten houd, ga ik vaak naar restaurant Judo in Diemen. Ze hebben daar ook Chinees eten. Dat is prettig, want mijn moeder houdt niet van Japans eten."

Heb je een favoriete winkel?
"Ik ga graag naar Diemen-Noord en Diemen-Zuid om boodschappen te doen bij de Jumbo en éen keer per week doe ik boodschappen bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein."

Wat kan er beter in Diemen?
"De omgeving van winkelcentrum Diemerplein. Als ik daar met de auto rijd, vind ik het altijd krap. Er rijden daar veel auto's en bussen."