SV Diemen gaat onderuit bij HBC: 3-1

DIEMEN Het eerste zondagteam van SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen HBC met 3-1 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 2-0.

SV Diemen wist dat er een zwaar duel wachtte tegen de hooggeplaatste ploeg uit Heemstede. De thuisclub nam voor rust een 2-0 voorsprong. Na de hervatting speelde SV Diemen beter en kwam terug via Jessie te Paske. Hij kopte raak na een corner. In de slotfase bepaalde HBC de stand op 3-1.

SV Diemen staat samen met nog drie ploegen met drie punten op de voorlaatste plaats van de derde klasse C. Zwanenburg is met één punt hekkensluiter.

SV Diemen speelt op zondag 28 oktober een thuisduel tegen De Meer. De wedstrijd op sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.

Het betreft een echte derby. De Meer speelt haar thuisduels op sportpark Drieburg en heeft altijd veel leden gehad die in Diemen woonden.

De Meer speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Zwanenburg en heeft vier punten.


Teams De Meeuwen winnen

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam van De Meeuwen hebben hun competitieduel gewonnen.

De heren toonden zich te sterk voor ZV Haerlem: 13-3. Het waterpoloteam heeft na drie wedstrijden zeven punten en staat op de derde plaats in de tweede klasse A.

De ploeg komt komend weekeinde niet in actie. De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 3 november. De Meeuwen speelt dan een thuisduel tegen Triton uit Weesp. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 21.15 uur.

Het eerste damesteam van De Meeuwen rekende voor eigen publiek af met MSV Zeemacht: 5-1.

De dames hebben na vier duels zes punten en staan op de vijfde plaats van de ranglijst van de tweede klasse A. De dames spelen op zaterdag 27 oktober een uitwedstrijd tegen De Ham. De wedstrijd begint om 16.45 uur.