SV Diemen verliest bij Bloemendaal

DIEMEN SV Diemen heeft zondag de uitwedstrijd tegen Bloemendaal verloren: 2-1. Bij rust leidde de thuisclub met 1-0.

Het doelpunt van SV Diemen was een eigen inzet van een speler van Bloemendaal.

SV Diemen heeft na vier duels drie punten en staat samen met nog vijf ploegen op de voorlaatste plaats, Zwanenburg is hekkensluiter. Die ploeg heeft nog geen punten. SV Diemen speelt zondag opnieuw een uitwedstrijd. De ploeg van trainer Mark Steur gaat dan op bezoek bij HBC. De wedstrijd in Heemstede begint om 14.00 uur. HBC staat met negen punten uit vier duels op een gedeelde tweede plaats in de derde klasse C. IVV is koploper. Die ploeg heeft na vier duels twaalf punten.


Winst voor teams De Meeuwen

DIEMEN Het eerste herenteam en het eerste damesteam van De Meeuwen hebben zaterdag hun competitieduel gewonnen.

Het eerste herenteam won de thuiswedstrijd tegen ZPCH met 10-5. Het waterpoloteam uit Diemen heeft na twee duels vier punten en staat op de zesde plaats in de tweede klasse A. De ploeg speelt op zaterdag 20 oktober thuis tegen ZV Haerlem. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.30 uur.

De dames wonnen hun thuisduel tegen De Ham afgetekend: 10-3. De dames staan met drie punten uit drie duels op de zevende plaats in de tweede klasse A. De dames spelen zaterdag 20 oktober thuis tegen MSV Zeemacht. De wedstrijd begint om 19.40 uur.


Nederlaag dames Smashing '72

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Spaarnestad met 3-1 verloren.

De setstanden waren 26-24, 25-16, 17-25 en 25-20. Smashing '72 speelt op zaterdag 20 oktober thuis tegen Dinto. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.00 uur.