Dames Smashing '72 verliezen van Compaen

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Compaen verloren: 3-2.

De volleybalsters uit Diemen begonnen in Oostzaan uitstekend aan de wedstrijd. Smashing '72 won de eerste twee sets met respectievelijk 19-25 en 14-25.

Compaen won de derde (25-17) en vierde set (25-16) en trok de stand gelijk. In de vijfde set wist de thuisploeg de winst veilig te stellen: 15-7. Smashing '72, dat vorige week de competitie-ouverture tegen Tevoko met 3-2 won, heeft na twee duels vijf punten.

Het eerste damesteam van Smashing '72 speelt op zaterdag 6 oktober thuis tegen Wham Wham. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.00 uur.

Nederlaag dames De Meeuwen

DIEMEN Het eerste damesteam van De Meeuwen is de competitie met een nederlaag begonnen. De waterpolosters uit Diemen verloren in Amsterdam de uitwedstrijd tegen De Dolfijn: 4-2.

De selectie van trainer Tim Niessen bestaat uit dertien speelsters. Er zijn drie nieuwe speelsters bij gekomen.

De Meeuwen startte onwennig tegen het fysiek sterke team van De Dolfijn. De thuisclub nam al snel een 2-0 voorsprong. De ploeg uit Diemen kwam langzaam op stoom. Jane Mauw en Alieke Vos scoorden voor De Meeuwen.

Winst

De Dolfijn bleek over de sterkste ploeg te beschikken en stelde de winst veilig: 4-2.

De dames van De Meeuwen, die uitkomen in de tweede klasse A, spelen op zaterdag 6 oktober een thuiswedstrijd tegen KZC. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.20 uur.

Heren

Het eerste herenteam van De Meeuwen, dat eveneens uitkomt in de tweede klasse A, speelt op zaterdag 6 oktober de eerste wedstrijd van het seizoen. De heren spelen eveneens thuis tegen KZC. De wedstrijd begint om 21.10 uur.