SV Diemen speelde de laatste tien minuten met tien man.

SV Diemen verliest uitduel tegen IVV: 4-1

DIEMEN SV Diemen heeft zondag de uitwedstrijd tegen IVV verloren: 4-1. Bij rust was de stand gelijk: 1-1.

SV Diemen kwam op voorsprong door een treffer van Marco Moelee. Na een vrije trap van Chris Kommers kopte hij binnen. IVV maakte gelijk door een inzet die van richting werd veranderd.

Na de hervatting kwam IVV op een 2-1 voorsprong. Tien minuten voor tijd viel Maxim Stefels geblesseerd uit. De trainer van SV Diemen Mark Steur had al drie keer gewisseld en SV Diemen ging met tien man op jacht naar de gelijkmaker. IVV sloeg in de 82e en 90e minuut toe en bepaalde de eindstand op 4-1. SV Diemen, dat de eerste competitiewedstrijd met 0-1 verloor van Sporting Martinus, heeft nog geen punten. IVV, ZSGOWMS en Sporting Martinus hebben alle na twee duels zes punten en delen de koppositie.

Zondag

SV Diemen speelt zondagmiddag thuis tegen VSV uit Velserbroek. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur. VSV heeft na twee duels drie punten.