Omleidingen verkeer en bus

Vervolg van voorpagina.

Buslijn 44 in de richting van Diemen-Noord wordt vanaf 1 oktober omgeleid: na de Diemerbrug slaat de bus linksaf de Hartveldseweg op. Vervolgens rijdt de bus via de Arent Krijtsstraat en het Wilhelminaplantsoen naar de Ouddiemerlaan. Vanaf de halte voor het gemeentehuis rijdt de bus weer de gewone route. De haltes op de Muiderstraatweg, de Prins Bernhardlaan en de Prinses Beatrixlaan komen te vervallen.

De bus in de richting van Diemen-Zuid blijft de vaste route rijden.


Hapjes en aanbiedingen bij 'Proef Diemerplein'

DIEMEN Op zaterdag 29 september wordt Proef Diemerplein gehouden. Het evenement duurt van 12.00 tot 16.00 uur.

Diverse verswinkels, horecazaken en de supermarkten van winkelcentrum Diemerplein laten zien wat ze in huis hebben tijdens het evenement Proef Diemerplein.

Er zijn proeverijen, hapjes en aanbiedingen van Kaas & Zo, Slagerij Vedder, Bakkerij Jongejans, Brasserie Drusius, Happy China, Albert Heijn, Deen, Care by Dio en Kwalitaria.

Antoine Vincke, winnaar van het tv-programma 'De Nieuwe Lekkerbek' is van 13.00 tot 15.00 uur aanwezig en zal zijn winnende lasagneschijf uitdelen.

The Pancake Shop uit Diemen deelt gratis poffertjes uit en de zingende Italiaanse ijscoman deelt gratis ijsjes uit. Luciano Gelati steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Zijn klassieke ijskar is gevuld met het overheerlijke Italiaanse stracciatella-ijs, bereid door de beste Italiaanse ambachtelijke ijsmakers.

Op het speciale knutselterras kunnen kinderen een schilderij met chocola maken. Er wordt onder begeleiding van een chocolade-expert geschilderd met drie kleuren chocolade op snoeppapier. Dat worden héérlijke schilderijen die natuurlijk meteen opgegeten kunnen worden of mee naar huis kunnen worden genomen.