Vriendendag Diemerbos

DIEMEN De Vrienden van het Diemerbos houden op zondag 9 september voor de vijfde keer een vriendendag. Het thema van deze dag is 'Bos in beeld'.

De inloop is van 10.30 tot 11.00 uur. De start van het programma is om 11.00 uur. De boswachter is aanwezig om iets te vertellen over de actualiteit. Ook Bird Brewery is aanwezig. Deze nieuwe horecaondernemer heeft ambitieuze plannen en zal met het proeflokaal in het Diemerbos een langgekoesterde wens van de gebruikers van het bos, een horecagelegenheid in het bos, in vervulling laten gaan. Na de lunch worden er samen met deskundigen foto's gemaakt, geschilderd en gedicht. Liefhebbers kunnen meedoen aan een interessante wandeling. Het programma is voor jong en oud.

Fotowedstrijd

Zoals gebruikelijk wordt er dit jaar ook weer een fotowedstrijd gehouden. Daarnaast is er ook een gedichtenwedstrijd. Foto's en gedichten kunnen worden gestuurd naar secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl.

De vriendendag wordt gehouden in boerderij Landlust aan de Stammerdijk 25. De toegang is gratis. Opgeven kan via secretaris@vriendenvanhetdiemerbos.nl. De organisatie zorgt voor een lunch. In verband met de lunch wordt het op prijs gesteld als geïnteresseerden zich vooraf aanmelden.


Zondagmiddag-podium in De Schakel

DIEMEN In De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A vindt op zondag 9 september het eerste Zondagmiddagpodium van dit seizoen plaats. De bijeenkomst duurt van 14.30 tot 16.30 uur.

Het Zondagmiddagpodium wordt georganiseerd door Stichting Welzijn Diemen (SWD). Zondag treedt de bekende zanger Jacques Vet op. Hij heeft een gevarieerd repertoire: meezingers, dansnummers en mooie luisterliedjes. De entreeprijs is vier euro per persoon. Vol is vol. De zaal gaat om 14.00 uur open.

Voor aanmelden en meer informatie kan contact worden opgenomen met Chris van Dam van SWD: 06-49637236.

SWD Diemen organiseert elke tweede zondag van de maand het Zondagmiddagpodium in De Schakel.