Afbeelding

Guven Cevahir

Werkt in de horeca in Amsterdam, woont 12 jaar in Diemen

Wat zijn jouw hobby's?
"Mijn gezin. Mijn vriendin en ik hebben op 2 april een zoontje gekregen. Hij heet Milano. Verder vind ik het leuk om met vrienden een biertje te drinken en voetbal te kijken."

Voor welke club ben je?
"Ajax natuurlijk. Ja, Ajax wordt zeker kampioen. Mijn favoriete speler is Hakim Ziyech."

Kijk je voetbal in de Johan Cruijff Arena?
"Nee, ik kijk altijd in het café. In Cheers of 't Pandje. Mijn vrienden kijken liever voetbal in het café dan in het stadion. Het is altijd heel gezellig om samen naar voetbal te kijken."

Kom je vaak in Amsterdam?
"Ik heb een bootje dat in de Weespertrekvaart ligt. Als het mooi weer is ga ik een stuk varen, meestal naar het centrum van Amsterdam."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
"Spanje. Het plan is om met mijn gezin, mijn ouders en broertje naar Spanje te gaan om daar een eigen horecazaak te openen. Maar eerst moet mijn broertje zijn school afmaken. Ik denk dat wij over een jaar of vier of vijf naar Spanje vetrekken."

Jouw favoriete muziek?
"Muziek van André Hazes. Mensen die mij niet goed kennen kijken daar wel eens van op. Ik houd ook van Nederlandse hiphop en r & b."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Dat zijn er twee: Cheers en 't Pandje. Als de zon schijnt is Cheers mijn favoriete plek en als het regent 't Pandje."

Wat kan er beter voor jongeren in Diemen?
"Een plek waar zij geaccepteerd worden. Jongeren onder de 18 jaar mogen de horecazaken niet in en kunnen nergens terecht. Ze kunnen thuis gaan zitten, maar dat is geen plek om met je vrienden over alles te praten."